Bila sam veoma mlada i neiskusna u seksuSticky
Single Page
Diskrecija Postavljeno 05 Nov 2020 - 02:12 PM
Bilo jednom u Cacku...
Ovo je ispovest kada sam jos bila veoma mlada i zelena... Svega 19 godine..
Iako je iskustvo bilo tada traumatično za mene, posle nekih 6 godina kada pomislim na to, niz pičkicu krenu sokići, kao da mi govori da bi želela ponovo da oseti taj matori, maleni kurčić.
Bila sam zaposlena kao agent za nekretnine, a on je bio jedan od mojih najjačih klijenata. Uspešan. Bogat. Prepotantan i mator.
Ja sisata smeđokosa, uvek držala do sebe, imala neku kombinaciju sa kuratim muzičarem koji me je svakog petka jebao u dupe, bila sam zadovoljna svojim seksualnim životom i bogate čiče mi nisu bile rezon.
Desilo se da nam je plata u agenciji kasnila 2 meseca, a ja sam upala u neke sitne dugove koje je trebalo da rešim.
Jednog dana sam se požalila koleginici Tijani koja je inače ćerka vlasnika da mi je potreban novac. Kao iz topa je odgovorila:"Zašto ne pitaš Marka danas da ti da kad završimo sastanak?"
"Ali Marko je naš klijent...Zar nije neumesno?"odgovorila sam
"Maa nee, samo mu pošalji poruku, popićete piće i rešiće. Uostalom on samo voli lepo društvo".
Razmišljala sam o tome ceo dan i na kraju odlučila da ipak pustim poruku.
Odmah je uljudno odgovorio i rekao da se nadjemo uveče.
Naravno, nije mi palo na pamet da će tu nešto biti, tako da se nisam ni sređivala. Samo što su počele da mi rastu dlačice posle depilacije, taman sam mislila pred vikend da ih skinem.
Sačekao me je ispred crkve, u svom velikom dzipu. Mislila sam da ćemo negde na večeru, međutim okrenuo je ka svojoj kancelariji. Milina, odem do kancelarije i
popijem piće i odlazim mislila sam....
popijem piće i odlazim mislila sam....
Ušli smo unutra. Ponudio me je viskijem. Uzela sam da razbijem tremu. Seo je pored mene... Bio je isuviše blizu da mi je već bivalo neprijatno.
"Hajde da rešimo tvoj problem devojčice". Spustio mi je ruku na koleno.
"Nemoj Marko molim te..."
"Ma opusti se... Niko neće znati. Poigraj se malo sa mnom i ideš sa paricama".
Odjednom je počeo da mi otkopčava pantalone, "MMMM malaaa, daj da pipnem tu mladu pičkicuuu"...
Zavukao je ruku i počeo da je trlja.
Drugom rukom mi je stiskao sise. "Oooohhhh, kako ti je mekana ribica... Sad ćemo malo da je ručkamo".
i spustio se dole. Počeo je da je prvo miriše, a zatim je zabio jezik duboko u nju...
Ja sam sve vreme bila zaleđena od straha, ali je ribica počela da me odaje i da vlaži. Matori se još više naložio pa ga je i izvadio.
Mali, ali širok, obrijan skroz, kurac mu je bio u punoj erekciji.
Samo me je odgurnuo da legnem i popeo se na mene sa svojim velikim stomakom.
Osetila sam njegovog crvića kako peodire u moju jamu.
Osetila sam njegovog crvića kako peodire u moju jamu.
"AAAaaaaahhhhh, aahhhh, jao mala kako si vrela. Pa pocepaću ti tu raspalu pičketinu". I počeo je sve brže da me jebe.
O mene su udarala njegova mlohava muda, a prostorijom se širio miris matorca.
"Ajde mala sad da se popnes!"
Popela
sam se na njega i nabadala se kao na viršlicu, ali ribica je i dalje
ispuštala svoje sokice kao da joj je prijalo da je jebe matorac.
sam se na njega i nabadala se kao na viršlicu, ali ribica je i dalje
ispuštala svoje sokice kao da joj je prijalo da je jebe matorac.
Nije mogao više, osećala sam da ako ne ustanem možda me i napuni, a to tek nisam mogla da podnesem.
Ustala sam, a on je naglo seo. Uhvatio me je za kosu i nabio mi ga u usta.
"Sisaaaj gaaa, grickaj mi muda brzooo!!!!"
Počela sam bez mnogo muke da ga žvalavim do kraja, sisam muda i grickam glavić. Matori je odlepio...
Nabijao mi je glavu skroz do kraja. "Tooo kurvooo, tako se zarađjuje platicaa... AAAh aaaaa aaaa" i svršio mi je duboko u grlo.
Imao je neki gorak ukus...
"Ajde dodji da je čika Mare poljubi još jednom i nabio mi je jezik u još nadraženu, znojavu pičkicu još par puta.
Dok
sam se okupala, on je popio neko sranje i tražio da me jebe u dupe...
Natrtila sam se, on je ušao olako i sreća mali mu je pa me nije bolelo.
sam se okupala, on je popio neko sranje i tražio da me jebe u dupe...
Natrtila sam se, on je ušao olako i sreća mali mu je pa me nije bolelo.
Ovoga puta je svršio u nju....
Častio me je 150e i seo u auto i otišao.....
DlakavaPickica Postavljeno 14 Dec 2021 - 01:33PM
Bila sam glupa a kada sam se opametila postala sam web cam devojka